Sposób przygotowania

Winogrona umyć, włożyć do garnka, zalać wodą . Dodać cukier i zagotować Przetrzeć przez gęste sito. Podgrzać i przelać do słoików. Pasteryzować 10 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Robie taki soczek z moich ciemnych winogron.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pachnący latem przez cały rok!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pachnący latem przez cały rok!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pachnący latem przez cały rok!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pachnący latem przez cały rok!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !