Sposób przygotowania

Tymianek zalać gorącą wodą i odstawić pod przykryciem na noc. Całość przefiltrować przez filtr do kawy. Dodać cukier i gotować na bardzo małym ogniu przez godzinę. Przelać do butelek, pasteryzować 10 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobry na przeziębienie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobry na przeziębienie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobry na przeziębienie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dobry na przeziębienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !