Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jeżowiec

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 8 szt
cukier 19 dkg
mąka 16 dkg
proszek do pieczenia 0.15 dkg
mak 20 dkg
margaryna 12.5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Jeżowiec

Białka ubić z cukrem-dodać resztę składników (mak dobrze wypłukany i wysuszony) i wylać na wysmarowaną i wyłożoną papierem formę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kala9287 18.12.2012 15:41
pycha
tomek18 11.12.2011 13:59
super
KasiaK90 02.03.2011 01:35
smaczny
pioge7 26.02.2011 21:07
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak