Sposób przygotowania

W dużym rondlu wsypywać poziomki na przemian z cukrem. Pozostawić to na noc pod przykryciem. Na drugi dzień podgrzać do temperatury 70-80 stopni, rozdrobnić i gorący dżem nakładać do słoiczków i odwracać do góry dnem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny i delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny i delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny i delikatny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    aromatyczny i delikatny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !