Sposób przygotowania

Na plastrach szynki układamy boczek, na to pieczarki, przykrywamy żółtym serem. Zapiekamy w piekarniku do stopienia sera a jeśli się spieszymy, możemy po prostu zapiec w kuchence mikrofalowej.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    W sam raz na kolacje.
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    slicznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ach zjadłoby się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !