Sposób przygotowania

Do słoika wkładamy wcześniej poszatkowaną paprykę i cebulę. Dodajemy cukier i ocet i wszystko zalewany wodą mineralną tak aby wszystko przykryło. Gotowa do zjedzenia jest po 2 dniach. wtedy jest chrupka i wyśmienita.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawy przepis :) taki inny .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Niezła
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a przykryc ta salatke szczelnie czy nie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    troszkę dziwna ale może być smaczna spróbuję zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !