Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie (tak aby był lekko twardawy), brokuł blanszujemy we wrzątku ok 5 minut. Przygotowujemy sos: mieszamy jogurt, majonez i sos sałatkowy, odstawiamy do lodówki. Cebulkę dumkę i ogórki kiszone kroimy w kostkę.

Odcedzony makaron i brokuł mieszamy w miseczce z cebulką, ogórkiem i odsączoną kukurydzą, polewamy sosem dokładnie mieszamy, doprawiamy ew pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    bardzo ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetne połączenie smaków, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    chyba bardzo szybko robi się tą sałatkę , a calkiem fajnie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !