Sposób przygotowania

Kolendrę siekamy (ale nie za drobno, można tez porwać ręcznie). Olej mieszamy z octem, dodajemy kolendrę oraz cukier i całość dokładnie mieszamy. Przygotowane warzywa polewamy sosem i odstawiamy w chłodne miejsce na 15 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Warto spróbować.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszę wreszcie się skusić i kupić świeżą kolendrę
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    tylko uważaj aby się nie zawieść :o) Ja słyszałem, że kolendra jest mocno aromatyczna. Kupiłem i z tym aromatem nie tak do końca. Nie ma to jak mieć swoją kolendrę z ogródka.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    bardzo aromatyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Smaczny...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ale zielono :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Super przepis :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !