Sposób przygotowania

SEZAM NA PATELNI PODSMAŻYĆ NA ZŁOTY KOLOR.
WODĘ I CUKIER ZAGOTOWAĆ NA KARMEL, DODAĆ MIÓD WYMIESZAĆ ŁYŻKĄ I WSYPAĆ ZIMNY SEZAM I POŁĄCZYĆ SZYBKO, WYLAĆ NA PAPIER DO PIECZENIA I DRUGIM PAPIEREM PRZYKRYĆ I ROZWAŁKOWAĆ NA GRUBOŚĆ 1 CM I ODERWAĆ PAPIER Z WIERZCHU

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    mam trochę sezamu i dotąd brak mi było pomysłu co z nim zrobić...teraz jest okazja wykorzystać...miód też się znajdzie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !