Sposób przygotowania

mięso mielone fasolę szparagowa, szpinak czosnek plus przyprawy jakie kto lubi (u mnie było dużo bazylii ;) podsmażamy na odrobinie tłuszczu na patelni ale tylko tak żeby woda odparowała
ciasto francuskie wykładamy na formę do tarty wykładamy warzywa z mięsem, rozrabiamy jajka ze śmietana i zalewamy warzywa, posypujemy startym serem.
Wstawiamy do piekarnika na ok. 40 w 180 stopniach, a potem zajadamy ze smakiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    pycha :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    lubię zielone potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Ciekwy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyborna
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Jak dla mnie rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    czegoz nie ma w tej tarcie mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !