Sposób przygotowania

Budyń wymieszać z odrobiną zimnego mleka. Pozostałe mleko zagotować z cukrem. Kiedy zacznie wrzeć wlać budyń, zagotować. Zdjąć z ognia i ciągle mieszając dodawać powoli śmietankę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Damian19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    świetny sosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    świetny pomysł, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !