Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki duszona na maśle

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki o,5 kg
sól do smaku
masło do smażenia
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki duszona na maśle

pieczarki umyć, pokroić w kostkę.Cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na maśle aż się zeszkli, dodać pieczarki, sól i pieprz ziołowy do smaku. Smażyć na wolnym ogniu aż całkowicie odparuje woda a pieczarki zaczną się robić kruche

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak