Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy na kawałki, dodajemy do bulionu. Wybieramy ok. 4 szt dużych ziemniaków, kroimy w kosteczkę, dodajemy do zupy. Przyprawiamy do smaku. Gdy pieczarki i ziemniaki będą miękkie, dodajemy makaron oraz serek topiony pieczarkowy ( wg mnie najlepszy Hochland ). Całość zagotowujemy aby ser się roztopił. Wychodzi wspaniała zupa krem o ciekawym serowo - pieczarkowym smaku :)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Może być dobra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agano

    też miałam wczoraj na obiadek;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna73

    smakowicie wygląda ta zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Muszę wypróbować. Ciekawie sie zapowiada :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    musi być smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super zupka muszę zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !