Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser czekoladowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czekolada deserowa 250 g
kremówka 1 l
likier kawowy 8 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Deser czekoladowy

Podgrzać 750 g śmietany, stopić w niej czekoladę. Wstawić na 3 godz do lodówki. Dodać likier, ubić masę na gęsty krem. Przełożyć do salaterki, udekorować resztą śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelusia111 20.11.2011 20:56
Rarytas

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak