Sposób przygotowania

Ugotować ziemniaki. Cebulę usmażyć. Później ziemniaki odcedzić.

Komentarze

  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Następny skomplikowany ale i odkrywczy przepis.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A teraz merytoryczna analiza przepisu: w składnikach brak tłuszczu do podsmażenia cebuli i soli. W wykonaniu brak informacji jak pokroić tę cebulę i na czym ją usmażyć, brak opisu dalszych czynności, czy utłuc te ziemniaki i dodać cebulę, czy wrzucić ja do całych.Ta bryja na zdjęciu niczego nie wyjaśnia, widać tam nieusmażoną cebulę.Jeśli nie potrafisz ogarnąc umysłem przepisu na tak prostą potrawę, to jak możesz zrobić coś bardziej skomplikowanego? A przy okazji już mam dla Doradcy jedno twoje lewe konto, z którego minuusujesz! Netkaa90, prawda?
  • 2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Szczerze ? to moja babcia lepsze dla świń gotowała ;D
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    evita0007 Ty to wyrozumienia nie masz! \\to są ziemniaczki dietetyczne! Ja jak rano na nie popatrzyłam, na tę nawet nie ułożoną, a ciepniętą, jak widać z dużym zamachem na talerz bryję, nawet nie ruszyłam obiadu! Wiesz jaka oszczędność?!
  • 2
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Henryko ja jestem bardzo wyrozumiała. A Ty chociaz zaoszczędziłaś sobie w ten oto sposób pieniązki na jutrzejszy obiadek ;) W sumie może i ja zacznę w ten sposób oszczędzać ? Mam pomysł ,teraz co rano wstanę to najpierw spojrzę na DS a potem ewentualnie zabiorę się za gotowanie hehe ;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !