Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z kapusty i papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka czerwona 1 szt
sól do smaku
majonez 5 łyżek
pieprz do smaku
cebula 1 szt.
kapusta 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z kapusty i papryki

Kapustę drobno poszatkować, wymieszać z solą, odstawić na godzinę, wygnieść rękami. Paprykę pokroić w cienkie paseczki. Cebulę drobno posiekać. Paprykę i cebulę dodać do kapusty. Doprawić pieprzem, dodac majonez, dokładnie wymieszać, wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 23.01.2012 15:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak