Sposób przygotowania

Cebulę białą poszatkuj. Olej rozgrzej na patelni. Parówki pokrój na ćwiartki. Najpierw zeszklij samą cebulę, potem dodaj parówki. Całość smaż około 10 minut. Podawaj ze świeżym pieczywem i keczupem.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Proste a cieszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste a dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !