Sposób przygotowania

Każdą kromkę chleba posmaruj masłem i przekrój na pół. Liście sałaty umyj i osusz. Jajka ugotuj na twardo, obierz ze skorupek, pokrój w plasterki oprósz solą. Paprykę konserwową połóż na sitku w celu odsączenia. Rzodkiew umyj i pokrój w plasterki. Szynkę również pokrój w plasterki. Szczypiorek posiekaj drobno. Na każdej kanapce połóż kolejno: liść sałaty, szynkę, plaster jajka i rzodkiewki, kawałek papryki konserwowej i łyżeczkę majonezu. Całość posyp szczypiorkiem.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !