Sposób przygotowania

Bułkę kroimy w plastry, jajko roztrzepujemy na talerzu wraz z solą i pieprzem. Następnie maczamy bułkę w jajku i obsmażamy na rozgrzanej teflonowej patelni bez tłuszczu. Gdy jajko się zetnie bułeczki są gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Ja niestety robię to na tłuszczu i kalorie w bioderka, muszę wypróbować Twojego przepisu
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pyszności uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !