Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SAŁATKA TUŃCZYKOWO-RYŻOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 puszka
papryka konserwowa 3 szt
majonez 4 łyżki
keczup pikantny 2 łyżki
sól
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ryż 100 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: SAŁATKA TUŃCZYKOWO-RYŻOWA

Rordrobnić tuńczyka dodać ryż , papryke pokrojoną w kostkę oraz kukurydze osączoną z zalewy wymieszać dodać sól i pieprz do smaku dołożyć keczup i majonez jeszcze raz ponownie dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 20.04.2013 19:23
Bardzo ciekawy pomysł na sałatkę.
Łukasz15 04.12.2012 22:32
Bardzo dobra
Ada-Gaba 15.10.2012 07:46
szybko i smacznie
Anna152 15.06.2012 07:37
fajny przepis
traktorek 08.06.2012 19:20
pycha
Mariusz10 20.01.2012 19:02
pyszna
olkaaa 19.12.2011 08:02
chętnie spróbuję
Papryczka 20.11.2011 22:25
smaczna
Seba 25.10.2011 17:06
pycha
gacopierz23 14.10.2011 16:09
bardzo dobra na dzisiaj
jeta72 07.10.2011 17:07
świetna
m1monika 01.09.2011 18:09
pyszna
Ela15 03.07.2011 19:02
super
Rybciia 29.06.2011 18:20
pychota
Dorota59 14.05.2011 18:01
robię podobną-pychota
annagebalska 28.04.2011 09:13
pycha
Robert10 25.04.2011 13:28
pyszna
mirosława4 23.04.2011 22:22
smaczna
Krystyna32 25.03.2011 06:45
też lubię
kuklik 08.03.2011 19:47
to to ja lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak