Sposób przygotowania

najpierw usmażyć placki ziemniaczane duże.po jednym na osobę.pieczarki kroimy i smażymy,dodajemy cebulę,doprawiamy.mięso kroimy w kostkę smażymy na osobnej patelni z cebulą dodajemy rosół,zioła i przyprawiamy.dusimy 15 min.dodajemy przecier i zagęszczamy mąką.wykładamy placek kładziemy na nim kilka łyżek mięsa z sosem,składamy na pół wykładamy jeszcze trochę mięsa i pieczarek.podajemy z surówką,np.z kiszonej kapusty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha na mroźne dni....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !