Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Galaretkę cytrynową rozpuścić w szklance wody i ostudzić. Masło utrzeć z cukrem i z żółtkami. Dodać ser i utrzeć. Krzepnącą galaretkę wlać do sera wraz z rodzynkami i wymieszać. Masę serową dać na biszkopt lub biszkopty. Ułożyć na niej owoce i zalać krzepnącą galaretką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    klasyka,ale jaka pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszny, bardzo lubię !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    gorąco na dworze a na ochłodę pyszny sernik na zimno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !