Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z pokrojoną drobno pokrojoną kapustą(ok.60 dag ), kaszką manną, jajkami i przyprawami. Uformować klopsy i usmażyć. Następnie ułożyć w garnku na liściach kapusty i przykryć liśćmi, zalać przecierem pomidorowym (tak by przykrył gołąbki i dusić pod przykryciem 45 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    swietne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !