Sposób przygotowania

Rozmrożony szpinak podgrzać, ostudzić, wymieszać z jajkiem, mlekiem i mąką, przyprawić do smaku, dodać roztarty czosnek. Mięso pokroić drobno, dodać do szpinaku. Wymieszać. Przełożyć do natłuszczonej formy, przykryć plastrami boczku. Zapiec w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienita zapiekanka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !