Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kapusty kiszonej i chrzanu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 50 dag
cebula 1 sztuka
chrzan 3 łyżeczki
olej roślinny 3 łyżki
koperek do smaku
cukier 1 łyżeczka
sól szczypta
sos do sałatek 1 sztuka
jabłko 2 czerwone

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kapusty kiszonej i chrzanu

Kapustę kiszoną kroimy na desce na mniejsze kawałki i wrzucamy do miski.
Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę.
Jabłka myjemy pod bieżącą wodą i kroimy w kosteczkę.
Chrzan dodajemy wraz z koperkiem , cukrem , pieprzem i solą do sałatki.
Sos przygotowujemy zgodnie z opisem z tyłu na opakowaniu i zalewamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak