Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brzoskwiniami przekładana pekińską

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 70 dag
rodzynki 1 garść
sos do sałatek 1 sztuka
brzoskwinie w puszce 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brzoskwiniami przekładana pekińską

Kapustę myjemy pod bieżącą wodą następnie suszymy na ściereczce następnie rwiemy w rękach do miski.
Brzoskwinie otwieramy i odsączamy z syropu następnie kroimy w kwadraty i dodać do sałaty.
Rodzynki sparzyć w gorącej wodzie.
Wszystko to dobrze wymieszać razem z sosem.
(Sos przygotować zgodnie z opisem z tyłu na opakowaniu)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak