Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryż z gulaszem z indyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż 200 g
sól 2 łyżeczki
gulasz z sosem 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: ryż z gulaszem z indyka

W garnku zagotować wodę z 2 łyżeczkami soli, wrzucić 2 torebki 100 g ryżu, gotować na sypko około 15 minut. Ryż odcedzić, woreczki przeciąć, ryż wyłozyć na dwa talerze. Gulasz z indyka w sosie słodko-kwaśnym zagrzać, mięso kłaść na środek ryżu, polewając sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Danuta8 25.02.2011 10:20
smaczny
bejciu24 24.02.2011 22:13
lekki i smaczny obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak