Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie z wątróbki do knedli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 35 dag
olej 1 łyżka
cebula 2 szt.
bułka czerstwa 1 szt.
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 szt.
sól, pieprz do smaku
siekana pietruszka 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie z wątróbki do knedli

Bułke namoczyć, odcisnąć. Wątróbkę podgotować, zmielić razem z odcisniętą bułką, dodać bułkę tartą. Cebule drobno posiekać i usmażyć na złoto na łyżce oleju, dodać zmielone składniki, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekaną natkę i dokładnie wymieszać. Nadziewać knedle lub pyzy, gotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 25.02.2011 00:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak