Sposób przygotowania

Szpinak rozmrozić, rozgnieść czosnek i przesmażyć na rozgrzanej patelni na masle. Dodać do tego szpinak, ser ricotta i 1 jajko, wymieszać. Dusić aż masa zgęstnieje. doprawić do smaku solą i pieprzem.
W każdej piersi nacinamy ostym nożem kieszeń i wkladamy do niej masę szpinakową, zamykamy kieszeń wykałaczką .
Obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Alez apetycznie wyglada! Lubie szpinak i wszelkie z nim nadzienia :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    ślicznie wygląda,smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    swietne pewnie w smaku
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Takie rzeczy to ja lubię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mimi

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !