Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczone i pokroić w większą kostkę. Zioła umyte należy posiekać. Masło i olej należy rozgrzać na patelni i usmażyć pieczarki, dodać sól i pieprz. Smażyć do czasu aż odparuje sos, dodać por i podlać winem. Warzywa wymieszać z serkiem śmietankowym i ziołami. Grzyby i warzywa połączyć i dodać do ugotowanego makaronu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super:):)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna propozycja makaronu
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny pomysł na kolację :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    zdecydowanie moje smaki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !