Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka pasta jajeczna ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 10 szt
Szczypiorek cienki 1 pęczek
sól 1 do smaku
majonez tradycyjny 1 łyżka
Musztarda miodowa Prymat 1 łyżka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Jajka ugotować i rozdrobnić na jednolitą masę. Szczypiorek umyty drobno pokroić i połączyć z jajkami, doprawić solą, pieprzem, musztardą i majonezem. Ilość majonezu i musztardy zależy od tego, na ile majonez i musztarda są ostre i od upodobań. Jeść po ok kwadransie, żeby wszystkie składniki się połączyły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 27.12.2013 10:38
Lubię taką pastę
IwonaKa 26.08.2013 00:07
też często robię taka pastę,smaczna
ben-ka 15.04.2013 08:59
lubię pasty do kanapek z jajek też czasami robię.
Katarzyna59 31.12.2012 16:37
super
berys18 21.05.2012 17:54
super pomysł
berys18 21.05.2012 17:54
super pomysł
Seba 18.05.2012 09:20
pycha
olkaaa 18.04.2012 07:46
fajna
gacopierz23 15.12.2011 17:14
ekstra
ziutula
ziutula 28.11.2011 11:27
często robię podobną
barbara11561 16.08.2011 11:39
pyszna
Patrycja33 06.04.2011 17:34
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak