Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos żurawinowy według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żurawina 20 dkg
cukier 15 dkg
jabłko winne
chrzan 3 łyżki
sok z połowy cytryny
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sos żurawinowy według Agi

Jabłko obieramy i zcieramy na tartce.Żurawine,jabłko i cukier chwilkę gotujemy.Studzimy.Dodajemy chrzan i sok z połowy cytryny,przyprawiamy do smaku.Podajemy z wędlinami na zimno.Warto spróbować.Ja polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

danusia19671 05.06.2012 20:12
smacznie
noculos 20.04.2012 17:57
bardzo fajne...
noculos 20.04.2012 17:57
bardzo fajne...
noculos 20.04.2012 17:57
bardzo fajne...
kate.500 30.09.2011 08:25
uwielbiam zurawinke
Justyna Jussstiii 02.05.2011 08:55
extra
Ewelina38 02.04.2011 12:35
uwielbiam suszoną żurawinę, w takim połączeniu na pewno jest pyszne
kochanyptysiu 27.02.2011 20:14
jestem wielkim fanem zurawiny
dorotka0000025 25.02.2011 11:19
fajny przepis
Kuchareczekjeden 25.02.2011 10:33
ciekawy sosik
Dorota59 24.02.2011 21:05
żurawinka-pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak