Sposób przygotowania

Kaszę ugotować na mleku z masłem. Ostudzić. Dodać starte na dużych oczkach jabłka, wyrobić. Posłodzić. Dodać jajka oraz mąkę, wymieszać. Kłaść łyżką na rozgrzany tłuszcz. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać ze śmietaną i z cukrem waniliowym. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    Ciekawe jak smakują z kaszą manną...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię racuchy
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetna przekąska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna propozycja
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    robie podobnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajowskie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    z kaszą jeszcze nie jadłam i bardzo ciekawa jestem ich smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !