Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny 1/2 szkl
cebula dymka ze szczypiorkiem 4 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
tuńczyk w sosie własnym 15 dag
twaróg 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Ser twarogowy przemleć w maszynce. Do miski włożyć tuńczyka, rozdrobnić widelcem, dodać przemielony ser, jogurt, drobno posiekaną cebulę i dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem i jajkami gotowanymi na twardo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 22.06.2013 21:12
bardzo dobra
IlonaAlbertos 30.07.2012 15:54
Super połączenie, uwielbiam tuńczyka.
Monika193
Monika193 28.08.2011 20:42
uwielbiam taką pastę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak