Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zacierki do zup

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka 1/2 szkl.
jajko 1 szt
woda 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zacierki do zup

Z jajka, mąki, wody i szczypty soli zagnieść ciasto, zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, można podsuszyć i ugotować w zupie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak