Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z selerów, jabłek i mięsa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler duży 1 szt
jabłko 2 szt.
natka pietruszki 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
majonez 4 łyżki
schab 20 (duszony)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z selerów, jabłek i mięsa

20 dag schabu duszonego pokroić w drobną kostke. Seler ugotować, obrać ze skórki, pokroić w drobną kostkę, dodać do mięsa. Jabłka obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę, połaczyć z mięsem i selerem, wymieszać, doprawić sola i pieprzem, wymieszać z 4 łyżkami majonezu i posiekaną łyżka natki pietruszki. Schłodzić w lodówce.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak