Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galareta z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

machewka 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
jajko 3 sztuki
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 z bulionem
indyk 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Galareta z indyka

Warzywa obrać i ugotować. Jajka ugotować i obrać ze skorupek. Mięso ugotować. wszystkie składniki rozdrobnić i ułożyć w foremkach. Żelatynę przygotować według przepisu na opakowaniu i zalać przygotowanego indyka z warzywami. Schłodzoną galaretkę wstawić do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak