Składniki:
cielęciny pośledniej lub wiepr | 1 kg |
golonka | 1 kg |
•pół głowy z prosiaka | 0,5 głowy |
nóżki wieprzowe | 2 szt |
włoszczyzna | 1 szt |
cebula | 3 szt |
majranek | 1 1 |
ocet | 1 1 |
pieprz, sól | 1 1 |
cielęciny pośledniej lub wiepr | 1 kg |
golonka | 1 kg |
•pół głowy z prosiaka | 0,5 głowy |
nóżki wieprzowe | 2 szt |
włoszczyzna | 1 szt |
cebula | 3 szt |
majranek | 1 1 |
ocet | 1 1 |
pieprz, sól | 1 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: