Sposób przygotowania

Buraki najpierw ścieramy na tartce o grubych oczkach , troszkę posolić i bierzemy się za miksowanie dodając po kolei mąkę z proszkiem, cukier puder , jajka , ekstrakt , kakao, i to dobrze zmiksować . Na gładką masę wlewamy dopiero olej , i miksować już na małych obrotach , tortownicę wykładamy papierem i przelewamy ciasto na wierzchu układamy dowolnie maliny , pieczemy godzinę , a na końcu sypiemy cukier puder na ciasto.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam , bardzo fajny kolor i smak
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam , bardzo fajny kolor i smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !