Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos z sardynkami i groszkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sos majonezowy 1 szklanka
śmietana 3 łyżki
groszek konserwowy 50g
ketchup 3 łyżki
sardynki pół puszki
natka pietruszki
sól
pieprz
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Sos z sardynkami i groszkiem

Majonez połączyć ze śmietaną, groszkiem, ketchupem i rozdrobnionymi sardynkami oraz posiekaną natką pietruszki. Doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak