Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki panierowane z sosem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 1
olej do smażenia
czosnek 2 ząbki
majonez 4 łyżki
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki panierowane z sosem

Pieczarki umyć, panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na głębokim tłuszczu ok. 8 minut. Podawać gorące z sosem. Sos: czosnek przecisnąć przez praskę, dodać majonez i ketchup.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 14.11.2011 17:27
fajne
alaaa 25.03.2011 16:44
coś dla mnie
Elżbieta17 09.03.2011 08:43
Smaczne:)
MAR3STA 26.02.2011 18:14
chętnie takie zrobię;)
owca441 24.02.2011 19:10
dobre pieczareczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak