Sposób przygotowania

mlode liscie botwinki dusic na oliwie z czosnkiem az uzyskaja porzadana konstystencje

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawe, ja uwielbiam botwinkę ale moja rodzina niestety NIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób na liście:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy sposób na liście:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    chetnie sprobuje
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Liście botwinki najsmaczniejsze są te z nasion, które nie rosną w korzeń - buraka a rosną same liście, podobnie z nacią pietruszki naciowej a nie korzeniowej.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !