Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli w oleju

4.0
(30)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z makreli w olju 1 puszka
ogórki kiszone 2 szt
cebula 1 szt
majonez 1/2 szkl
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli w oleju

Makrelę w olejem włożyć do miski, rozdrobnić widelcem. Cebulę drobno posiekać, jajka i ogórki pokroić w kostkę. Wszystkie produkty włożyć do miski z makrelą, dodać majonez, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rita 06.02.2023 14:36
Super przepis - Polecam przepyszna.
IlonaAlbertos 08.09.2013 20:16
Lubię pasty rybne.
cooleczka 31.05.2012 22:59
smaczna
Iwusia 08.04.2012 23:11
uwielbiam takie
Monika193
Monika193 24.05.2011 20:53
coś za mną chodzi ta makrelka
Wafelek2601 06.05.2011 00:07
lubię taką
mirosława4 07.04.2011 22:20
smaczna
Zoso 04.03.2011 22:11
smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak