Sposób przygotowania

Ziemniaki,pieczarki i por obrac,pokroic w plastry.Ser zetrzec na tarce.Ziemniaki gotowac 5minut od momentu zagotowania się wody.Osączyc. W naczyniu do zapiekania ułożyc ziemniaki,podsmażone pieczarki,por oraz ser.Zupę rozprowadzic w śmietanie,zalac nią zapiekankę.Piec w temp.180 stopni około pół godzinki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    lubię takie zapiekanki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    z pieczarkami-pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ja również uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !