Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śląska piwoszka

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biały ser 50 dag
kwaśna śmietana 1 szklanka
piwo jasne 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: śląska piwoszka

4 kromki chleba cienko skroić piwo zagotować z solą z cukrem i chlebem mieszać aż powstanie jednolita masa wymieszać ze śmietaną podgrzewać nie dopuszczać do wrzenia ser pokroić w kostkę i dodać do zupy można do niej podać pieczywo

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 13.09.2011 15:17
extra
KasiaK90 21.06.2011 09:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak