Sposób przygotowania

Gruszki odsączamy .Zagniatamy kruche ciasto wstawiamy do lodówki na pół godzinki, potem wylepiamy nim foremki i pieczemy 15 minut. Czekoladę rozpuszczamy i dodajemy masło połączyć i dodać do babeczek potem wkładamy gruszki, wafelka pokruszyć i posypać babeczki, kremówki lekko podgrzać i dodać żelatynę , zostawić aby sobie przestygło, następnie tą kremówkę ubijamy , napełniamy szprycę i dekorujemy babki i wkładamy już gotowe do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    takich nie jadłam, ale pewnie muszą być dobre ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !