Sposób przygotowania

Filety pokroić na kawałki, natrzeć roztartym z solą czosnkiem, oprószyć pieprzem. Usmażyć na rozgrzanym oleju. Ciasto francuskie pokroić w kwadraty, na każdy kwadrat położyć kawałek usmażonego mięsa i zwinąć w ozdobny pakiecik.(tak jak zawija się cukierki ) Każdy pakiecik posmarować roztrzepanym jajkiem, ułożyć na blaszce. Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec około 15 minut w temp 190 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    smacznie, pomysłowo
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    fajny pomysl
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !