Sposób przygotowania

Utrzeć masło, dodając po jednym żółtku. Po trochu dodawać też cukier i miód, potem śmietanę, płaską łyżeczkę sody zmieszanej z częścią mąki. Dodać torebkę przypraw do piernika oraz na koniec parę dkg połamanych orzechów włoskich (niekoniecznie). Dodać ubitą na sztywno pianę z białek, dokładnie wymieszać po czym piec ok.50minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    musze wypróbować
  • 5
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności.....
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !