Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, włożyć do garnka, posolić, zalać wrząca wodą i gotować około 5 minut, następnie odcedzić, wystudzić. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki. Ogórki i pomidory pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski dodać utarty ser i posiekany szczypiorek, wymieszać. Oliwę połączyć z musztardą, przyprawić do smaku, polać sałatkę. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś nowego :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie i ciekawy pomysł na wykorzystanie kapusty.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !