Sposób przygotowania

Z mąki, jajek i mleka robimy gęste ciasto naleśnikowe- przyprawiamy obficie przyprawami.
Wędlinę kroimy w kosteczkę, ser ścieramy, a dymkę drobno siekamy- łączymy z ciastem.
Dodajemy także kukurydzę.
Wszystko dokładnie mieszamy.
Łyżką wykładamy porcje ciasta na rozgrzany na patelni olej- placuszki smażymy z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    super placuszki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    wspaniałe placki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Fantastycznie Ci wyszły
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    najfajniejsze te, które najwięcej zaległości lodówkowych przyjmą - są pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    godny uwagi i do wypróbowania przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem trzeba zrobić lodówkowe porządki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    cudowne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    super pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !